Excursiones-Conesa-Conca-Barberà

Excursiones cerca de El Clos

 

Excursiones cerca de El Clos, Quan vingueu a la nostra Casa Rural El Clos, no significa que hàgiu de quedar-vos el dia tancats entre parets. Al contrari, és el moment per poder fer tot allò que no feu estant a la ciutat.
Per això avui us proposem realitzar un ventall d’activitats sense grans desplaçaments com a recollida de bolets (en temporada), bicicleta tot terreny, muntanyisme, paintball, rutes a cavall, rutes gastronòmiques, senderisme / trekking, viatges amb globus, treballs en ferro i fusta, sortides fotogràfiques, minigolf, aprendre a fer conserves licors, i molt més amb el que gaudir d’unes inoblidables bones vacances.
La Casa Rural El Clos està a Conesa, en la Conca de Barberá, pas d’entrada a la Costa Daurada, en un entorn rural d’una bellesa paisatgística diferenciada, envoltada per vessants muntanyencs i drenada pels rius Francolí i el seu afluent, l’Anguera. I un ric patrimoni històric-cultural.

Cuando vengáis a nuestra Casa Rural El Clos, no significa que tengáis que quedaros el día encerrados entre paredes. Al contrario, es el momento para poder hacer todo aquello que no hacéis estando en la ciudad.
Por ello hoy os proponemos realizar un abanico de actividades sin grandes desplazamientos como recogida de setas (en temporada),  bicicleta de montaña, montañismo, paintball, rutas a caballo, rutas gastronómicas, senderismo / trekking, viajes en globo, trabajos en hierro y madera, salidas fotográficas, minigolf, aprender a hacer conservas licores, y mucho más con lo que disfrutar de unas inolvidables buenas vacaciones.
La Casa Rural El Clos está en Conesa, en la Conca de Barberá, paso de entrada a la Costa Daurada, en un entorno rural de una belleza paisajística diferenciada, rodeada por laderas montañosas y drenada por los ríos Francolí y su afluente, el Anguera. Y un rico patrimonio histórico-cultural.