Qui som

Va ser l’any 1997 que va sorgir la idea de dedicar-nos al Turisme Rural.

La necessitat de donar-li un enfocament més creatiu a les nostres vides, va ser el motiu d’aquest canvi, i vam escollir Conesa, poble natal de la meva esposa, per fer-ho realitat.

Des d’un principi vàrem optar per realitzar un projecte de qualitat, rehabilitant una antiga casa amb els criteris arquitectònics i estètics en concordança amb les construccions tradicionals de la zona, convertint-ho en uns agradables i acollidors allotjaments rurals independents, que vàrem inaugurar la vigília del nostre 24è aniversari de noces, el dia 4 de Juliol de l’any 1999.

La ferma voluntat d’oferir als nostres clients un establiment pioner i punt de referència en el sector turístic de les comarques de l’interior de Tarragona, que compta amb multitud d’atractius, entre els quals es troba la Ruta del Cister dins de la marca Costa Daurada, ens va fer tenir una bona acceptació.
L’any 2004 vàrem implantar el sistema “Q” de qualitat, promogut per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, i al mes de desembre del mateix any, La Generalitat de Catalunya ens va concedir el Diploma al Mèrit Turístic.

El nostre lema és poder oferir als nostres clients un lloc amb encant cuidant al màxim els detalls, fent-los sentir com si estiguessin a la seva pròpia casa, és per això que durant tot aquest temps ens hem sentit realitzats i ens considerem afortunats per haver assolit aquests molts i bons objectius.

Foto Joaquim i Maria

Al juny 2012 vàrem inaugurar El Clos Spa, nou repte que esperem superar amb la mateixa il·lusió amb què el vàrem començar, malgrat aquests temps actuals d’incertesa que intentarem suportar, oferint en la mesura de les nostres possibilitats més i millors serveis de Qualitat, buscant la satisfacció dels nostres clients, i la prova d’això són els innombrables escrits que ens han deixat en els nostres llibres de visites, dels quals hi ha una petita mostra a la web.

Joaquím i Maria