La primavera la millor època per fer activitats en contacte amb la natura.

Programa vuestro viaje de placer

 

Programa vuestro viaje de placer,   En aquests dies de primavera, us convido especialment a descobrir la natura en un indret amb encant, on podreu gaudir de noves i agradables sensacions.
Un lloc proper a la muntanya, on poder admirar una catifa verda de camps i arbres rejovenits per la primavera.
Un lloc on en el vostre despertar us donin la benvinguda, i us despertin després d’un merescut descans els raigs del sol matinal i el trinar dels ocells.
Imagineu-vos que podeu aconseguir durant aquests dies les millors fotografies de paisatges, animals o plantes, escoltar i observar relaxadament gaudint de la vida slow, assaborint veritables i inoblidables moments al costat dels teus.
Us proposo deixar el cotxe, i fer senderisme per rutes senyalitzades, molt properes i assequibles per a tots els nivells.
Al mig dia us ve de gust una barbacoa a l’aire lliure?, de nit un passeig per observar els estels, relaxar-se i oblidar el vostre stress acumulat en la nostra piscina, gaudir de tractaments d’estètica i relaxants per personal especialitzat, gaudir del nostre jardí minigolf?
Totes aquestes activitats i moltes altres experiències, les oferim i fins i tot compartim amb els nostres clients i amics des de fa més de 14 anys, on la qualitat de les instal·lacions i el tracte personalitzat, fa que el nostre establiment de Turisme Rural sigui un punt de referència de la comarca Conca de Barberà a l’interior de Tarragona. Benvinguts a El Clos !!.

En estos días de la primavera, os invito especialmente a descubrir la naturaleza en un lugar con encanto donde darán lugar nuevas y agradables sensaciones.
Imagínate, imaginaros, un lugar próximo a la montaña, donde poder admirar una alfombra verde de campos y árboles rejuvenecidos en primavera.
Imaginaros que a primera hora de la mañana los rayos del sol y el trino de los pájaros os den la bienvenida, y os despierten después de un merecido descanso.
Imagínaros que puedas conseguir durante estos días tus mejores fotos de paisajes, animales o plantas, escuchar y observar relajadamente disfrutando a tu alrededor de como es realmente la vida slow, y saborear de verdaderos e inolvidables momentos junto a los tuyos.
Os propongo dejar de lado el coche, para hacer senderismo por rutas señalizadas, muy cercanas y asequibles para todos los niveles.
¿Al medio día os apetece una barbacoa al aire libre?, ¿de noche un paseo para observar las estrellas, en invierno charlar juntos al lado de la chimenea, y cuando el tiempo os lo permita relajarse y olvidar vuestro stress acumulado en nuestra piscina, o en nuestro jardín minigolf?
Todas estas actividades y otras muchas experiencias, las ofrecemos e incluso compartimos con nuestros clientes y amigos desde hace mas de 14 años, donde la calidad de las instalaciones y el trato personalizado, hace que nuestro establecimiento de Turismo Rural sea un punto de referencia de la comarca Conca de Barberà en el interior de Tarragona. Bienvenidos a El Clos !!.

 

Paisatges de conreu prop de Conesa,  Foto Joaquim M.