La típica calçotada de Valls és una gran festa representativa tant de la capital, així com de tota la comarca de L’Alt Camp, i des de fa molts anys tot un event festiu de la cuina rural típica catalana.

Forma part d’una activitat agrícola que s’ha convertit per mèrits propis en un esdeveniment gastronòmic, turístic i econòmic amb molt poder d’atracció. El calçot és una ceba dolça blanca i tendra que rostida o cuinada al foc viu dels sarments és la base de la CALÇOTADA. És un regal per al paladar, capaç de satisfer als “gourmets” més exigents.
El menú tradicional són els “calçots” acompanyats d’una salsa especial i original, carn de be i llonganissa a la brasa i amb ” all i oli “, pa de “pages”, vi negre de la terra, taronges, crema, cava, cafè i licors.
L’època normal de la calçotada és entre els mesos de novembre a abril .
Si els clients de la nostra casa rural ens ho sol·liciten, en exclusiva els hi podem oferir aquest menú.

El CALÇOT es una cebolla dulce blanca y tierna que asada o cocinada al fuego vivo de los sarmientos es la base de la CALÇOTADA.
Es un regalo para el paladar, capaz de satisfacer a los gourmets más exigentes.
La calçotada de Valls es una especialidad representativa de la comarca de
L’Alt Camp y de la cocina rural típica catalana, es destacable la actividad agrícola que se ha convertido por méritos propios en un evento gastronómico, turístico y económico con mucho poder de atracción.
El menú tradicional son los “calçots” acompañados de una salsa especial y original, carne de cordero y longaniza a la brasa y con ” all i oli ” pan de “payes” vino tinto de la tierra, naranjas, crema, cava, café y licores.
La época normal de la calçotada es entre los meses de noviembre a abril.
Si los clientes de nuestra casa rural nos lo solicitan, en exclusiva les podemos ofrecer dicho menú.La tipica calçotada a El Clos