La primavera és de les quatre estacions, l’estació del renaixement vital. Climatològicament parlant  hi ha un augment de les hores solars que reverteix en la bellesa, en general donant vida i alegria a les persones, arbres, flors, plantes i animals, que també surten del descans hivernal cap a una necessària renovació vital.
La primavera és el moment de respirar aire nou, de veure i admirar els rics matisos de nous colors, en definitives comptes de gaudir de la natura.
Els camps dels volts del poble s’engalanen amb una paleta de colors i jo us convido a veure unes imatges de la primavera a Conesa.

El Minigolf, en primavera,  Després d’un llarg hivern arriba la primavera amb tota la seva esplendor, i avui mes que paraules, us vull mostrar imatges. A què us agradaria estar una bona estona descansant aquí en un oasi de pau envoltat de vegetació?

De las cuatro estaciones la primavera es la estación cuando hay un renacimiento vital, de la belleza, de la juventud, de la alegría, climatológicamente hablando hay un aumento de las horas solares que revierte en las plantas los árboles, animales, las personas también salen del descanso invernal hacia una necesaria renovación vital.
Es el momento de salir a respirar aire nuevo, ver y admirar los ricos matices de nuevos colores. En definitivas cuentas de disfrutar de la natura.
Los campos de los alrededores del pueblo se engalanan con una paleta de colores y yo os invito a ver unas imágenes de la primavera en Conesa.

Después de un largo invierno asoma la primavera con todo su esplendor, y hoy mas que palabras, imágenes del minigolf. A que os gustaría estar un buen rato descansando aquí en un oasis de paz rodeado de vegetación?

 

 

El paisatge a la Conca de Barberà