Casa Rural El Clos en Conesa  CONCA DE BARBERÀ, TARRAGONA

La pau i la tranquil·litat que es respira, juntament amb la qualitat i el confort de les instal·lacions, són el comú denominador de la casa rural El Clos.

La elegància i la sobrietat de l’estil rústic, les parets de pedra, la calidesa dels tons de la fusta formen un harmoniós conjunt.

Si el que voleu és tranquil·litat, heu triat el lloc ideal. L’establiment està dotat de tots els serveis que podeu necessitar per passar una inoblidable estada.

Pati-Jardí Barbacoa

És un ampli espai comunitari, situat en la planta baixa de la casa rural El Clos, amb taules i cadires per estar, o gaudir degustant les vostres graellades preferides, cuinades a la barbacoa, a l’aire lliure.

El retrobament amb la natura, amb els sabors autèntics, compartits entre amics i junt amb la tranquil·litat que es respira, fa que El Clos sigui  un lloc únic i inoblidable.

CASA RURAL EL CLOS, EN CONESA,  CONCA DE BARBERÀ, TARRAGONA

La Casa Rural El Clos a Conesa, està donada d’alta en els servidors d’Internet des de octubre de l’any 2000,  poc a poc ens vam anar incorporant en nous portals per donar-nos a conèixer.
Volem donar-los les gràcies per acompanyar-nos, així com també agraïr a Google, ja que sense ells ens hauria estat difícil la nostra difusió.Aquesta es una petita relació dels establiments on estem anunciats: Toprural Tarragona, Escapada Rural Tarragona, Club Rural Tarragona, Casas rurales Tarragona, Iberia Hotels, Casas rurales solidarias, Espacio rural, Top casas rurales, Area Turistica, Casa Turismo rural, Top Casas rurales, Tus casas rurales, Sabor rural, Mi casa rural, Casa Turismo Rural, Brujulea, Erural, Allrural, Rural Price, Opcion rural, Area Turistica, Seleccion rural, Encanto Rural, Trip Advisor, Pobles de Catalunya,Hoteles y posadas, Shopping, Foursquare, Booking.com, Niumba, Hootsuite, Instagram, Facebook, i a Google + El Clos Conesa. El Blog de Casa Rural El Clos Conesa, Trivago, Bookinghouses in spain, Destinia, Pinterest, Minube, Rural Ibérica, Senderismoytrekking, Airbnb, Logitravel, Vimeo, Linkedin, Vikingu, Antiquanatura, Lorural.es, microcatalunya.cat, Iberica turismo, casas tarragona rural, La Ruta del Cister info, Cases Rurals.org,Tema Central: Casa rural tarragona