Inauguracions a Conesa

Inauguracions a Conesa, el dia 22 de juny va tenir lloc la inauguració oficial de les recents obres dutes a terme pel Ajuntament de Conesa, i a la que va assistir com convidat d’honor el Sr.Vicenç Villatoro.
El primer punt d’un agradable i entretingut recorregut va ser la piscina municipal, s’ha donat més espai a la terrassa annexa al bar i recobert enterament amb tendals, donant una excel·lent impressió general.
El segon acte va ser visitar un nou i modern espai lúdic esportiu amb aparells d’exercicis per a les persones grans, situat prop de la plaça. Li van seguir les obres de restauració de la façana de l’església, escultures de pedra, així com de la porta principal, quedant un conjunt digne d’admirar pel seu valor arquitectònic i històric.
El següent espai, un parc infantil molt complet i com a colofó les obres de reforma a banda i banda del riu, murs de contenció, nous accessos, i un ampli espai amb una barbacoa comunitària. Aquesta part final del recorregut va tenir una petita però emotiva i simbòlica representació utilitzant-se para això les escultures allotjades a l’interior dels murs de pedra, excel·lent obra creativa de l’artista local Dolors Comajuncosa.
Amb l’al·locució final per part del Sr.Villatoro i del Sr. Angel Rodriguez alcalde de Conesa, entre altres membres del consistori es va donar punt i final a l’acte protocol·lari en el qual es va fer lliurament al Sr.Villatoro d’una escultura fidel reproducció d’una de les dues creus de terme de Conesa.
Després, per tot el públic assistent a l’acte es va servir una variada selecció de tapes i begudes.
El següent dia 23, una espectacular revetlla de Sant Joan va posar la rematada final d’aquests actes que amb molt encert van ser organitzats des de l’ajuntament de Conesa al que felicitem pel seu encert i dedicació en bé del nostre estimat poble.

El pasado sábado día 22 de junio tuvo lugar la inauguración oficial de las recientes obras llevadas a cabo por el Ajuntament de Conesa, y al que asistió como invitado de honor el Sr.Vicenç Villatoro.
El primer punto de un agradable y entretenido recorrido fue la piscina municipal, se ha dado más espacio a la terraza anexa al bar y recubierto enteramente con toldos, dando una excelente impresión general.
El segundo acto fue visitar un nuevo y moderno espacio lúdico deportivo con aparatos de ejercicios para las personas mayores, ubicado cerca de la plaza. Le siguieron las obras de restauración de la fachada de la iglesia, esculturas de piedra, así como de la puerta principal, quedando un conjunto digno de admirar por su valor arquitectónico e histórico.
El siguiente espacio, un parque infantil muy completo y como colofón las obras de reforma a ambos lados del río, muros de contención, nuevos accesos, y un amplio espacio con una barbacoa gigante comunitaria. Esta parte final del recorrido tuvo una pequeña pero emotiva y simbólica representación utilizándose para ello las esculturas alojadas en el interior de los muros de piedra, excelente obra creativa de la artista local Dolors Comajuncosa.
Con la alocución final por parte del Sr.Villatoro y del Sr. Angel Rodriguez alcalde de Conesa, entre otros miembros del consistorio se dio punto y final al acto protocolario en el cual se hizo entrega al Sr.Villatoro de una escultura fiel reproducción de una de las dos creus de terme de Conesa.
Después, para todo el público asistente al acto se sirvió una variada selección de tapas y bebidas.

El siguiente día 23, una espectacular revetlla de San Juan puso el remate final de estos actos que con mucho acierto se van organizando desde el Ajuntament de Conesa y al que desde estas lineas felicitamos a todo el equipo por su acierto y dedicación por y para bien del pueblo.

 

 

Discurs del Sr. Vicenç Villatoro amb les autoritats de Conesa

 

Focs artificials a Conesa