Publica el

El ritme de vida actual, requereix una mica de descans – El ritmo de vida actual requiere un poco de descanso

El ritme de vida actual, requereix una mica de descans

El ritme de vida actual, requereix una mica de descans, farà uns dies, vaig veure una frase que deia: Un bon remei per acabar amb el teu cansament emocional és disminuir els ‘deuria’. És cert, però i això Com s’aconsegueix?
Jo crec que això és més comú del que sembla, i encara que sembli mentida, la causa ve donada per la forma de vida que portem. La pressió subjacent i la falta d’il·lusió en gairebé tot, és el que provoca aquest cansament psicològic. I si no hi ha motivacions, falta l’impuls i una mica més…
Ens fa l’efecte de sentir-nos cansats i atabalats per tantes i tantes coses i el remei passa per descansar més, menjar millor, aprendre alguna cosa nou i interessant, practicar les nostres aficions favorites, conversar, sortir una mica i intentar trencar amb la rutina donant-nos un petit plaer.

En definitiva, encara que sembli increïble, la resposta a moltes de les nostres preocupacions la tenim nosaltres mateixos, imagina’t per un moment, que despertes després d’haver descansat tota la nit i que t’aixequis amb energia, alegre, amb ganes de començar un nou dia i molt feliç!
Comences el matí fent una mica d’exercici, que fa que flueixi més energia pel teu cos, després et dónes un plaent bany i et relaxes uns minuts, ja sigui escoltant una mica de música o simplement sense fer res. Prens un desdejuni ben nutritiu. I comences el teu dia!