3ª Cursa i Caminada popular Conesa

 

3ª Cursa i Caminada popular Conesa,  Us recomano aquesta vegada que vingueu el pròxim dia 29 de setembre a Conesa per un circuit de camins de muntanya, una agradable excusa per sortir esportivament a respirar aire pur, descobrint al mateix temps la natura.
El trajecte està configurat en dos trams, un per a corredors i l’altre per caminar, i en els quals poden participar tots, ja siguin petits o grans, famílies i amics en un ambient esportiu, festiu, divertit i cordial.
Un detall interessant és que els participants aniran descobrint durant el trajecte originals sorpreses,
En l’edició de l’any passat vam poder veure un bosc d’arbres pintats amb grans figures geomètriques multicolors, o llapis fets amb troncs gegants. Per a aquesta ocasió s’esperen novetats.
Felicito a les persones que aporten el seu esforç i idees en aquest esdeveniment i en tots els que durant l’any se celebren a Conesa, els quals serveixen per fer una molt bona difusió del nostre estimat poble, augmentant cada any més l’interès i els visitants.
Us hi esperem..!!

Os recomiendo esta vez que vengáis el próximo día 29 de septiembre a Conesa donde tendrá lugar la
“3ª Cursa i Caminada popular” por un circuito de caminos de montaña, una agradable excusa para salir deportivamente a respirar aire puro, descubriendo al mismo tiempo la naturaleza.
El trayecto está configurado en dos tramos, uno para corredores y el otro para caminar, y en los que pueden participar todos ya sean pequeños o mayores, familias y amigos en un ambiente deportivo, festivo, divertido o cordial.
Un detalle interesante es que los participantes irán descubriendo durante el trayecto originales sorpresas,
en la edición del año pasado vimos un bosque de arboles pintados con grandes figuras geométricas multicolores, o lápices hechos con troncos gigantes etc.. para ésta ocasión se esperan novedades.
Felicito desde aquí a las personas que aportan su esfuerzo e ideas en este evento y en todos los que se celebran a lo largo del año en Conesa, y que hacen que cada año vaya aumentando el interés y en visitantes.